Referenssit

Verman / Toimitilaratkaisu avaimet käteen -palveluna

DESK_verman-oy_web-1

DESKin asiakas, terveyden ja hyvinvoinnin tuotteisiin erikoistunut Verman Oy muutti kesällä 2022 uusiin tiloihin. Muutto Keravalta Vantaalle mahdollisti myös toimitilojen teknologian täyden modernisoinnin yrityksen tarpeet huomioiden. DESKin tehtävänä oli suunnitella ja toteuttaa kokonaisratkaisu, joka sisälsi esimerkiksi erilaisia neuvotteluratkaisuja, tilanjakajaksi tarkoitetun älylasin sekä paljon muuta työntekoa helpottavaa teknologiaa.

Verman työllistää suuren määrän eri alojen osaajia, joita yhdistää intohimo hyvinvointia ja terveyttä kohtaan. Projektissa oli erityisen tärkeä huomioida, että myös toimistoteknologia tukee henkilöstön hyvinvointia. Hyvinvointia edistävän työympäristön merkitys näkyy Vermanin toimitiloissa mielenkiintoisina yksityiskohtina, kuten monipuolisesti varustettuna jumppanurkkauksena tai virkistävänä viherseinänä. Näiden lisäksi 1,5 kerroksisen toimiston teknologia on suunniteltu tukemaan mahdollisimman hyvin käyttäjien tarpeita. Näin vältytään toimimattoman tai vaikeakäyttöisen teknologian tuottamalta stressiltä ja turhautumiselta.

Projekti toteutettiin yhdessä DESKin kanssa aina suunnitteluvaiheesta henkilöstön koulutuksiin asti. Suunnitteluvaihe aloitettiin reilusti ennen muuttoa, joka mahdollisti toimistoteknologian täydellisen integroimisen kalusteisiin tilojen remontin yhteydessä. Uudet toimitilat räätälöitiin alusta lähtien Vermanin henkilöstön tarpeisiin, jolloin lopputulos on viimeiseen asti mietitty pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Nyt Vermanin tiloista löytyy viihtyisiä ja monipuolisesti varustettuja kokous- sekä neuvottelutiloja, joissa palaverit hoituvat niin paikan päällä kuin etäyhteyksilläkin. Erilaiset monitoimitilat sopivat niin yksin kuin yhdessä työskentelyyn ja moderni AV-teknologia toimii ketterästi jokapäiväisten prosessien tukena. Kokonaisuus on vastannut asiakkaiden tarpeisiin ja vermanilaiset ovat olleet tyytyväisiä toimitettuun kokonaisuuteen.