Neuvotteluhuoneiden tekniikka

Muuttuvat työskentelytavat ja käyttäjien erilaiset laitteet vaativat neuvottelu- ja koulutustiloilta koko ajan enemmän. Kokoushuoneet elävätkin jatkuvassa murroksessa pysyäkseen ajan tasalla nopeasti kehittyvän tekniikan tahdissa.

Me DESK:llä seuraamme tiiviisti alan markkinoita ja trendejä, olemme yhteydessä valmistajiin ja tutkimme ja testaamme ennen kuin otamme uutta tekniikkaa käyttöön. Voit siis huoletta olla yhteydessä meihin – kuuntelemme herkällä korvalla tarpeesi ja suunnittelemme ratkaisut sen mukaan.

Langaton kuvan- ja äänensiirto on tärkeä osa kokoustekniikkaa, perinteistä kaapelointia unohtamatta. Meiltä saatavat siististi asennetut ratkaisut helpottavat arkeasi tyylistä tinkimättä.
Ota meidät kumppaniksesi ja me huolehdimme, että tekniikka toimii.

Näin me hoidamme juuri sinulle sopivat neuvottelu- ja kokoushuonekokonaisuudet:

 1. Neuvottelutilojen auditointi


  Selvitämme vastaavatko neuvottelutilanne tarpeitanne. Tunnistamme mahdolliset ongelmat ja suunnitellemme auditoinnin pohjalta sopivimmat ratkaisut tilan optimoimiseksi tehokkuuden ja käytettävyyden suhteen.

 2. Tarvelähtöinen suunnittelu


  Yhteistyössä ammattitaitoisten suunnittelijoiden kanssa räätälöimme neuvottelutilat tarpeidesi mukaan. Älykkäät ääni- ja kuvajärjestelmät, akustiikka, valaistus, huonekalut ja muut tarvikkeet otetaan huomioon suunnittelussa.

 3. Laadukkaat AV-ratkaisut


  Me tunnemme alan markkinat sekä trendit ja tiedämme parhaat vaihtoehdot eri tarpeisiin. Videoneuvottelu-, ääni- ja kuvajärjestelmät tai muut tarpeet toteutetaan ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

 4. Asennus ja ohjelmointi ammattilaisen toimesta


  Kun järjestelmät on suunniteltu, ammattitaitoiset teknikot asentavat ja ohjelmoivat ne, jotta saat käyttöösi tehokkaan ja helppokäyttöisen neuvottelutilan.

 5. Kattava ohjeistus ja ylläpito


  Käyttöönoton jälkeen tarjoamme kattavan ohjeistuksen ja ylläpidon, jotta voit käyttää neuvottelutilaasi tehokkaasti ja häiriöttä. Huolehdimme, että järjestelmäsi toimii niin kuin pitää ja riennämme apuun ongelmatilanteissa.

Toimiva neuvottelutekniikka toimii sekä paikan päällä että etäällä

Etä- ja hybridityöskentelyn luomat vaatimukset kokous- ja neuvottelutekniikalle ovat lisääntyneet hurjasti lyhyellä aikavälillä. Toimiva videoneuvottelulaitteisto on toimialasta riippumatta lähes välttämätön tarve sujuvan työskentelyn takaamiseksi. Toteutamme neuvottelu- ja kokoustilat, jotka palvelevat käyttäjiä sijainnista huolimatta.

Lue lisää videoneuvottelulaitteistoista täältä

Referenssit

Kiinnostaako yhteistyö?

Suunnitellaan yhdessä helppo, toimiva ja kustannustehokas kokoustekniikkaratkaisu yrityksenne käyttöön!

DESK Peaknet Oy

Hiomotie 19 (Pitsku Tower)

00380 Helsinki