Vetäytymistilat

Korkealaatuiset puiset pintamateriaalit ja akustoitu ympäristö luovat optimaalisen paikan keskittyä käsillä olevaan asiaan, oli se sitten puhelu, palaveri tai hetki palautumiseen hektisen arjen keskellä. Taiga Concept on suomalainen yritys, jonka valmistamien ja suunnittelemien puupintaisten koppien avulla pystytään luomaa tehokkaita ja miellyttäviä työympäristöjä muuttuviin tarpeisiin.

Muuntuvasta vetäytymistilasta saat avotoimistoon neuvottelutilan tai äänieristetyn loungen, joka on helppo räätälöidä sinun tarpeitasi vastaavaksi. Minimalistinen ja tyylikäs muotoilu varmistavat, että työtilat sopivat moniin eri tarkoituksiin ja tilanteisiin.

Ilmanlaatusensorilla varustetut tilaratkaisut pitävät ilmanlaadun pienissäkin tiloissa aina raikkaana. Minimalistisesti mutta modernisti suunnitelluissa tiloissa älykäs teknologia ohjaa valoja, säätää ilmanvaihtoa ja seuraa hiilidioksiditasoja.

Tilan ja ratkaisujen valinta tulee tehdä aina käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Myös fyysinen ympäristö asettaa tiloille mahdollisuuksia sekä rajoitteita. Kartoitamme tilanteen aina perinpohjaisesti, jotta pystymme vastaamaan mahdollisimman tarkasti vaatimuksiin. Lue lisää palvelumallistamme täältä.

Yksityiseen vetäytymistilaan voit ohjata vaikkapa puhelut ja etätapaamiset tai tarjota keskittymistä vaativaan työhön oman, rauhallisen soppinsa. Vetäytymistila muuntuu helposti myös pieneksi neukkariksi lyhyitä tapaamisia varten.

Erikokoiset vetäytymistilat ovat helppo ja nopea keino työrauhan parantamiseen. Meiltä DESK:ltä saat kustomoitavat ja siirrettävät vetäytymistilat vaativaan työhön ja tiimityöskentelyyn, keskittymiseen ja palautumiseen.

Kysy lisää muuntuvista vetäytymistiloista!

Käyttäjien tarpeiden mukaisesti räätälöitävät vetäytymistilat soveltuvat monipuolisesti erilaisiin tarkoituksiin:
  • Avotoimiston neuvottelutila
  • Keskittymistila
  • Äänieristetty työtila
  • Hiljainen työtila
  • Huddle-tila

Kiinnostaako yhteistyö?

Suunnitellaan yhdessä helppo, toimiva ja kustannustehokas kokoustekniikkaratkaisu yrityksenne käyttöön!

DESK Peaknet Oy

Hiomotie 19 (Pitsku Tower)

00380 Helsinki