Videoneuvottelulaitteet

Verkkoneuvottelu- ja Teams -ratkaisut

DESK:in laitteet soveltuvat kaikenlaisiin neuvotteluhuoneisiin ja toimivat saumattomasti käytössäsi olevasta teknologiasta ja sovelluksista riippumatta. Meiltä saat toimivan tekniikan kaikenlaisiin tiloihin aina pienistä yhden hengen vetäytymistiloista suuriin kokoushuoneisiin asti. Kun esitystekniikka on kunnossa, voit keskittyä olennaiseen.

DESK:in valikoimasta löydät:

 • Laitteet verkkoneuvotteluihin
  Verkkoneuvottelut ovat yleistyneet viime vuosina, ja laadukkaat laitteet ovat tärkeitä onnistuneen kokouksen järjestämisessä. Meiltä saat ennen kaikkea luotettavat ja helppokäyttöiset laitteet verkkoneuvotteluja varten, kuten älykkäät kamerat, mikrofonit ja näytöt.
 • Teams- ja Zoom -huonetekniikat
  Microsoft Teams ja Zoom ovat suosittuja verkkokokoussovelluksia, joita käytetään laajasti eri puolilla maailmaa. Meiltä löydät laadukkaat Teams- ja Zoom-huonetekniikkalaitteet, joiden avulla voit parantaa verkkokokousten laatua ja varmistaa, että kokoukset sujuvat ongelmitta.
 • Kattomikrofoni- ja kaiutinratkaisut
  Hyvä äänenlaatu on tärkeä osa onnistunutta ja tehokasta verkkoneuvottelua tai webinaaria. Meiltä saat laadukkaat kattomikrofonit ja kaiuttimet, jotka takaavat selkeän äänen kaikille kokouksen osallistujille. Näin voimme parantaa kokouksen laatua sekä tehokkuutta.
 • All in one -paketit
  All in one -paketit sisältävät kaiken tarvittavan verkkokokouksen järjestämiseen. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat All in one -ratkaisut, jotka vastaavat juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Tämä helpottaa verkkokokouksien tai -tapahtumien järjestämistä ja varmistaa sen, että kaikki tarvittavat ohjelmistot sekä laitteet ovat käytössänne aina tarpeen tullen.

 

Tilaa tarpeitasi vastaava ratkaisu helposti ja vaivattomasti All in one -pakettina. Me suunnittelemme ja toteutamme, jotta sinä voit käyttää huoletta!

Referenssit

Kiinnostaako yhteistyö?

Suunnitellaan yhdessä helppo, toimiva ja kustannustehokas kokoustekniikkaratkaisu yrityksenne käyttöön!

DESK Peaknet Oy

Hiomotie 19 (Pitsku Tower)

00380 Helsinki