Yhteystiedot

Miten voimme palvella

Elmo Väisänen

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajana ja asiakaspalvelijana Elmo Väisänen pyrkii siihen, että asioista puhutaan suoraan ja rehellisesti. DESKissä ei tehdä töitä pokeripelien tapaan pihistelemällä tietoja tai taitoja, vaan arvostamalla avointa keskustelua puolin ja toisin.

Lars Furuholm

Hallituksen puheenjohtaja (taloushallinto)

Johtajuudessa tärkeintä on pitää pää kylmänä ja sydän lämpimänä. Näin ajattelee DESKin hallituksen puheenjohtaja Lars Furuholm. Hän luottaa avoimuuteen ja kuunteluun.

Petri Eriksson

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö Petri Eriksson kokee onnistuneensa työssään, kun asiakkaat voivat paneutua omaan ydintehtäväänsä, eikä heidän tarvitse huolehtia teknologian toimivuudesta. Tärkeiden kokousten alku ei saa kulua siihen, että tekniikka ei toimi.

Jesse Kaskinen

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö Jesse Kaskinen nauttii päästessään pureutumaan kokonaisvaltaisesti asiakkaan teknisiin haasteisiin. Yhteistyö perustuu aina asiakkaan auttamiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Arvi Vallas

Palvelupäällikkö

Palvelupäällikkö Arvi Vallas vastaa DESKin palvelukonseptista. Asiakkaan päivittäisten toimintojen helpottaminen ja kasvun tukeminen on aina toiminnan lähtökohtana.

Matti Väisänen

Palvelujohtaja

Palvelumyynnin johtaja Matti Väisänen on hankkinut ja käyttänyt työkseen sitä, mitä hän nyt toimittaa. Ymmärrys asiakkaan näkökulmasta, tavoitteista ja reunaehdoista on tärkeää asiakastilanteissa.

Ilkka Karlsson

Myyntipäällikkö

DESKissä myyntipäällikkö on välillä asentaja, joskus varastomies ja aina asiakaspalvelija. Monipuolinen tehtäväkenttä on myyntipäällikkö Ilkka Karlssonin vahvuus: ”Tarvitaan sekä teknistä osaamista että ihmistuntemusta.”

Kiinnostaako yhteistyö?

Suunnitellaan yhdessä helppo, toimiva ja kustannustehokas kokoustekniikkaratkaisu yrityksenne käyttöön!

DESK Peaknet Oy

Hiomotie 19 (Pitsku Tower)

00380 Helsinki