Auditoriot

Suurissa tiloissa laadukkaan äänen- ja kuvansiirtotekniikan merkitys korostuu. Suuret tilat eivät ole koskaan keskenään täysin samanlaisia, joten myös tekniikka suunnitellaan yksilöllisesti tilan ja käyttötarpeen mukaan. Oli tarve sitten luoda toimiva neuvotteluhuone 30 osallistujalle tai juhlatila 300 hengelle, meiltä saat toimivan tekniikan juuri sinun tarpeisiisi.

Tarjoamme räätälöidyt ratkaisut ja toimivat laitteet kaikenlaisiin kokous-, seminaari-, ja hybriditilaisuuksiin. Loistavan kumppaniverkostomme ansiosta yksikään tila ei jää rakentamatta sen koon tai monimuotoisuuden vuoksi.

Meiltä saat avaimet käteen -palveluna suunnittelun, toimituksen sekä asennuksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kauttamme hoituvat:

 • Koulutustilat
  Suunnittelemme ja toimitamme laadukkaat ääni- ja kuvansiirtoratkaisut, jotka tukevat tehokasta oppimista ja yhteistyötä.
 • Seminaaritilat
  Suuret tilat vaativat erityisen tarkan suunnittelun, jotta jokainen osallistuja näkee ja kuulee hyvin. Meiltä saat helppokäyttöiset ja luotettavat ratkaisut erilaisten seminaarien järjestämiseen.
 • Auditoriot
  Laadukkaat äänentoistojärjestelmät ja esityslaitteistot vapauttavat esiintyjän tai puhujan turhalta stressiltä. Tarjoamme korkealaatuiset ja varmat ratkaisut kaikenkokoisiin auditorioihin.
 • Juhlasalit
  Juhlatilat vaativat erityisesti monipuolista valaistusta ja äänentoistoa sekä monipuolista esitystekniikkaa. Meiltä saat tyylikkäät ratkaisut kaikenlaisiin juhlatiloihin.
 • Monitoimisalit
  Monitoimisalit vaativat joustavat ratkaisut, jotka mahdollistavat erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisen. Nimensä mukaisesti monitoimisalin tulee sisältää esitystekniikkaa, joka palvelee hyvin laaja-alaisesti käyttäjiensä erilaisia tarpeita.
 • Hybridiluokat
  Tänä päivänä oppimisympäristöihin kuuluvat hybridiluokat, jotka yhdistävät virtuaalisen ja fyysisen oppimisen. Meiltä saat toimivat ratkaisut kaikenkokoisiin hybridiluokkiin, joiden avulla tilaisuuteen on mahdollista osallistua, vaikka maapallon toiselta puolen.

Referenssit

Kiinnostaako yhteistyö?

Suunnitellaan yhdessä helppo, toimiva ja kustannustehokas kokoustekniikkaratkaisu yrityksenne käyttöön!

DESK Peaknet Oy

Hiomotie 19 (Pitsku Tower)

00380 Helsinki