Meistä

Kun asiat toimivat, niitä ei huomaa. Tällä ajatuksella perustettiin kotimainen ja yrittäjälähtöinen DESK vuonna 2014 myymään yritysten liiketoimintaa tukevia ja helpottavia AV-laitteita.

Ajatukseen kuului alusta asti kehittää asiakkaittemme tarpeita vastaavia esitysteknisiä tuotteita, ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat huolettoman käyttökokemuksen. Neljä vuotta myöhemmin meillä on 215 tyytyväistä asiakasta ja kattava tuotevalikoima. Halusimme kuitenkin miettiä, voisimmeko vielä jotenkin helpottaa asiakasyritystemme toimintaa. Palasimme alun ajatukseen – huomaamattomuuteen. Miten asiakkaittemme tarvitsisi miettiä työssä tarvitsemiaan laitteita vielä vähemmän?

Vastaus muutti koko palveluvalikoimamme syksyllä 2018.  Jotta asiakkaamme voisivat entistä helpommin unohtaa meidät, me mahdollistamme toimivien tilojen ja tehokkaiden kokousten laiteratkaisut kokonaispalveluina. Me olemme siellä, missä ihmiset haluavat keskittyä asiaan ja toisiinsa – miellyttäviin kohtaamisiin – eivät tekniikkaan.

Helppous, toimivuus ja kustannustehokkuus ovat niin tuottamiamme palveluita, laiteratkaisuja kuin niiden hankkimistakin ohjaavat periaatteet, joihin sinä voit luottaa asioidessasi DESKin kanssa. Se tarkoittaa, että kuukausimaksun hinnalla saat juuri teidän tarpeittenne mukaiset laiteratkaisut helposti ja kustannustehokkaasti, niiden toimivuudesta vastaavan ylläpidon ja mikä tärkeintä – huolettoman kokemuksen tehokkaista kokouksista ja toimivista tiloista.

Miksi valitsisit meidät?

”Iso toimija tarvitsee pienen ja ketterän AV-toimijan.”

Ajankohtaista

DESK syyskuulumisia

Iloksemme voimme todeta, että uusien palveluidemme myynti on kuluvana vuonna kehittynyt suotuisasti. Asiakkaitamme on erityisesti kiinnostanut neuvotteluhuoneiden esitystekniikkalaitteiden ylläpitopalvelu. Kokonaisvaltainen ratkaisumme huolehtii siitä, että laitteet ovat helppokäyttöisiä ja ne ovat aina käyttökunnossa.

Lue lisää

Olisiko teillä tarvetta
neuvottelutilojen päivittämiseen?

Tilaa ilmainen
kartoituskäynti!