Älylokerot

Älylokerot ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja käteviä ratkaisuja henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen ja turvaamiseen. Erilaiset tilapäisen säylytyksen älyratkaisut yleistyvät vauhdilla eri toimialoilla, joissa tarvitaan lyhytaikaisia säilytysratkaisuja.

Älylokerot on mahdollista lukita monin eri tavoin. Erilaisia lukitusmahdollisuuksia ovat esimerkiksi PIN-koodi, RF-ID, NFC, webbilinkki tai perinteinen avain. Tarvittaessa älylokeroon voidaan myös integroida korttimaksupääte, jolloin muun muassa lokeron vuokraaminen onnistuu helposti.

Älylokeroilla on monia käyttötarkoituksia ja niiden avulla voidaan ratkaista monenlaisia haasteita tai ongelmia


  1. Turvallisuus

    Älylokero voi toimia biometrisella tunnistuksella, kuten sormenjälkitunnistimella tai kasvojentunnistimella, jolloin vain nimitetty henkilö pääsee avaamaan lukon. Tämä estää muiden henkilöiden pääsyn lokeron sisään ja lisää tavaroiden turvallisuutta ja vähentää varkauksia. Älylokeroiden käyttöä voidaan seurata tarkasti, jolloin saadaan tietoon, kuka avasi lukon ja milloin. Tämä auttaa pitämään kirjaa käytöstä ja ehkäisemään väärinkäyttöä.


  2. Helppokäyttöisyys

    Älylokerot ovat helppokäyttöisiä ja vaivattomia. Turha avaimien toimittaminen tai hakeminen jää kokonaan pois, kun käytössä on älylokero. Tämä nopeuttaa esimerkiksi tavaroiden toimittamista ja helpottaa turvallista säilyttämistä.


  3. Latausmahdollisuus

    Joissakin älylokeromalleissa on sisäänrakennettu latausmahdollisuus, joten käyttäjät voivat ladata mobiililaitteitaan samalla kun ne ovat säilytyksessä.

Kiinnostaako yhteistyö?

Suunnitellaan yhdessä helppo, toimiva ja kustannustehokas kokoustekniikkaratkaisu yrityksenne käyttöön!

DESK Peaknet Oy

Hiomotie 19 (Pitsku Tower)

00380 Helsinki