Blogi

DESKin tiimi vahvistui, Jesse aloitti myyntipäällikkönä

DESKin tiimi vahvistui, Jesse aloitti myyntipäällikkönä

DESKin tiimi sai heti vuoden alusta uutta vahvistusta, kun Jesse aloitti myyntipäällikkönä 2.1.2023.

  • Ensimmäiset päivät ovat sujuneet oikein mukavasti tutustuen DESKiläisiin ja uuden työpaikan toimitapoihin.

Ennen DESKille siirtymistä Jesse on ehtinyt toimia työpaikkatuotteiden parissa painopisteenä erityisesti toimistoergonomia sekä pyörittänyt omaa yritystä hierojana. Pohjalla hänellä onkin urheiluhierojan tutkinto, jonka avulla Jessen ymmärrys työergonomian vaikutuksesta fyysiseen hyvinvointiin on poikkeuksellisen syvää. Urheilu on ollut vahvasti mukana Jessen arjesta jo pienestä pitäen, mutta miten hän päätyi opiskelemaan urheiluhierontaa?

  • Eräänä toukokuisena iltana vuonna 2016 istuimme iltaa hyvän kaverini kanssa terassilla. Meillä molemmilla oli meneillään lukion jälkeinen välivuosi ja aprikoimme mahdollisia tulevaisuuden suunnitelmia. Yhteinen tuttava opiskeli tuohon aikaan Suomen hierojaopistossa ja sen enempää asiaa miettimättä lähetimme hakemukset kouluun. Tietynlaisena houkuttimena toimi myös koulun toisen toimipisteen sijainti etelän lämmössä, Fuengirolassa, Jesse summaa.

Korona kuitenkin ajoi yrittäjänä työskennelleen Jessen pohtimaan bisneksen tulevaisuuden näkymiä ja puhelin soi oivalla hetkellä. Tämä puhelinsoitto johti alanvaihtoon ja uuteen työhön toimisto- ja työpaikkavarusteiden myyntihommissa, jossa toimiston varustelu ja työtä helpottava välineistö tuli varsin tutuksi.

Urheiluhierojan koulutus antaa nykyiselle työlle mielenkiintoista kulmaa ja voidaankin sanoa, että Jesse on sopiva sekoitus hyvinvoinnin sekä toimistovarustelun asiantuntijuutta.

Miksi DESK? 

  • Yrittäjänä toimiessani ehdin kerryttämään laajasti niin myyntiosaamista kuin asiantuntijuutta hyvinvointialalta. Tämän jälkeen yhteensä muutaman vuoden kestoinen työskentely toimistovarustelun ja työergonomian parissa ovat avartaneet näkymiä tältä alalta. Yhteinen tuttava oli vinkannut minusta DESKin Elmolle, joka soitteli erittäin sopivaan saumaan ja kutsui työhaastatteluun.

DESKin palvelulähtöinen konsepti ja pyrkimys kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun herättivät Jessen kiinnostuksen uusia haasteita kohtaan.

  • DESK pystyi tarjoamaan minulle työpaikan, jossa pääsen toimimaan asiakkaiden kanssa kokonaisvaltaisemmin ja yhteistyö perustuu asiakkaan auttamiseen.

Työnteon lomassa Jesse rentoutuu erilaisten urheilulajien parissa. Jääkiekkoa ja jalkapalloa pitkään harrastanut Jesse kertookin urheilun toimivan hyvänä vastapainona työlle.

Toivotamme Jessen lämpimästi tervetulleeksi DESKille!