Referenssit

Life Science Centerin älykäs tekniikka on huomaamaton osa toimivaa kokonaisuutta

DESK referenssi Life Sciense Center

Espoon Keilaniemessä sijaitsevaan Life Science Centeriin astuessa ensikertalaiselta pääsee syvä henkäys. Viimeistä yksityiskohtaa myöten hiottu eteisaula täyttyy valosta ja erikokoisien neuvottelutilojen uuden karheat pinnat kuin kutsuvat tietotyöläisten läppäreitä luokseen.

Yhtäkkiä yhden neuvottelutilan peittävä vaalea seinä muuttuu läpinäkyväksi lasiseinäksi. Neuvottelutilasta astelee ulos hyväntuulinen seurue, he huikkaavat toisilleen hyvästit ja lähtevät kukin omille teilleen.

Life Science Centerissä halutaan tukea yritysten menestystä huolehtimalla työntekijöiden hyvinvoinnista

Life Science Centerin palvelupäällikkö André Aho on selvästi tyytyväinen teknologiayrityskeskittymän laajennusosaan. Huippumodernit tilat on suunniteltu tarkasti tukemaan yritysten menestystä ja henkilöstön hyvinvointia.

Kehittyvä, bisneskaupunginosaksi identifioitunut Keilaniemi yhdistää toimistorakennukset ja luonnon houkuttelevaksi kokonaisuudeksi. Sama näkyy myös Life Science Centerissä, jossa auringonvalo tulvii suurista ikkunoista maanläheisillä väreillä ja materiaaleilla sisustettuihin tiloihin.

Piuhat, kaiuttimet tai muut neuvottelutiloille tyypilliset tekniset laitteet eivät pistä silmään, vaan älykäs tekniikka on upotettu sulavasti tilaan. Mieli ja ajatus todella avartuu, kun ylimääräiset häiriötekijät on karsittu minimiin.

Huippumoderni laitteisto on huomaamaton osa kokonaisuutta

Minimalistisen tyylikkäät neuvottelutilat on valmistuneet Life Science Centerin uudelle puolelle maaliskuussa 2023 ja tiloissa on hyödynnetty kattavasti DESKin toimittamia AV-laitteistokokonaisuuksia. Tiloissa on hyödynnetty älyteknologiaa, jonka avulla pystytään helpottamaan ja sujuvoittamaan työskentelyä sekä samalla tarjoamaan monipuoliset puitteet erilaisiin työelämän tarpeisiin. 

”Nykypäivänä työelämän tarpeet ovat muuttuneet ja tiloille asetetut vaatimukset ovat kasvaneet hurjasti. Life Science Centerissä olemme panostaneet tilojen dynaamisuuteen, jolloin kokouksissa pystytään palvelemaan niin etänä olevia osallistujia kuin läsnäolijoita”, toteaa Aho.

Life Science Centerin neuvottelutekniikassa on huomioitu käyttäjien erilaiset tarpeet ja osaamistasot tekniikan saralla. DESKin toimittama neuvottelu- ja kokoustekniikka on helppokäyttöistä ja suoraviivaista käyttää. Jokainen neuvottelukeskukseen toimitettu laitekokonaisuus on suunniteltu sulavaksi osaksi tiloja ja toimintaa, jolloin käyttökokemus on mahdollisimman miellyttävä. 

”Oli päivän selvää, että päädyimme DESKiin neuvottelutilojen AV-laitteiston toimittajana. Koin heiltä löytyvän tarpeisiimme sopivaa, aallon harjalla olevaa tekniikkaa sekä tietysti asiantuntijuutta, jonka avulla pystytään luomaan samanaikaisesti helppokäyttöisiä mutta vaikuttavia AV-laitteistokokonaisuuksia,” Aho summaa.

Käyttömukavuutta ja dynaamisuutta tukemaan työskentelyä

Neuvottelukeskuksen uuden lisäosan lisäksi A2-talon auditorio koki muodonmuutoksen LED-näytön myötä, joka asennettiin valkokangas + projektori -yhdistelmän tilalle. Terävän kuvan omaava, helppokäyttöinen esitysnäyttö tarjoaa auditorion käyttäjille käyttömukavuutta niin esittäjän kuin yleisönkin puolelta.

”Kehityksessä on tärkeä pysyä mukana ja haluamme olla etukenossa tekniikan suhteen. Se on tärkeä osa neuvottelukokonaisuutta ja haluamme toimia suunnannäyttäjinä tällä saralla. Meille on myös tärkeää, että kuka tahansa alueella liikkuva, voi tarpeen tulla Life Science Centeriin pitämään kokousta. Tekniikan tulee toimia silloin helposti ja tilojen tulee mukautua käyttäjän tarpeisiin,” Aho kuvailee.

Newsecin ja DESKin yhteistyö jatkuu edelleen ja Aho alleviivaa Life Science Centerin jatkuvaa kehittämistä. Kehityksen aallon harjalla pysyminen ei tapahdu itsestään, vaan vaatii syvällistä paneutumista aihealueeseen ja jatkuvaa reagointia.