Referenssit

Hobo Hotel / kokous- ja työskentelytilat tarjoavat yhteisöllisiä kokemuksia

Videolla Hobo Hotelin hotellijohtaja Mika Makkonen kertoo Hobon ainutlaatuisesta hotellikonseptista sekä yhteistyöstä DESKin kanssa.

Modernit kokous- ja työskentelytilat tarjoavat yhteisöllisiä työskentelytiloja niin paikallisille kuin kaupungissa vieraileville

Hobo Hotel Helsinki sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin sykkeessä. Hobo on kiinnostava ja omintakeinen toimija pääkaupungin hotellien kirjossa. Innovatiivisella ja urbaanilla tunnelmallaan se houkuttelee vierailijoita läheltä ja kaukaa.

Toteutimme kattavan AV-laitteiston infrastruktuurin uuden hotellin neuvottelu- ja kokoustiloihin, podcast-studioon sekä tapahtumatiloihin. Projektissa käytettiin ketteriä, moderneja ratkaisuja, jotka vastaavat nykypäivän hotellien uusiin tarpeisiin.

“Hobo on paikka, johon me toivotaan, että paikalliset ihmiset kokoontuu. Etäpalaverien yleistyminen on huomioitu kokoustiloissa, mutta lisäksi Hobosta löytyy esimerkiksi Sound Studio, joka tarjoaa puhe- ja musiikkialan tekijöille helposti saavutettavia mahdollisuuksia”, hotellijohtaja Mika Makkonen kuvaa Hobon konseptia.

Hobo on paikka sekä paikallisille että kaupungissa vieraileville

Suunnittelimme ja toimitimme Hobon neuvottelu- ja kokoustiloihin huippuluokan AV-laitteistot, jotka takaavat saumattoman toiminnan. Hobon Mika korostaa, kuinka tärkeää on, että tekniikka ja tilat palvelevat sekä paikallisten että kaupungissa vierailevien ihmisten tarpeita.

Olemme olleet mukana asennuksista käyttöönottoon ja tarjoamme jatkuvaa tukea, jotta Hobon henkilökunta voi hyödyntää uusia teknologiaratkaisuja täysimääräisesti. Tavoitteenamme on varmistaa, että hotellin päivittäiset toiminnot sujuvat ongelmitta ja Hobon asiakkaat saavat vaivattoman ja onnistuneen kokemuksen.

Podcast-studio, neuvottelu- ja tapahtumatilat kaupunkilaisten käytettävissä

Podcastien suosio on kasvanut valtavasti, ja Hobossa halutaan vastata tähän kysyntään tarjoamalla asiakkaille moderni podcast-studio. Suunnittelimme ja toimitimme studion äänitystekniikan, joka sisältää laadukkaan sekä monipuolisen studiojärjestelmän.

Neuvottelu- ja kokoustilat on varustettu langattomalla tekniikalla, joka mahdollistaa sujuvat ja saumattomat etäpalaverit. Korkealaatuiset LED-näytöt, jotka takaavat erinomaisen kuvanlaadun ja käytettävyyden. 

Tapahtumatilojen osalta varustimme tilat monipuolisilla audiojärjestelmillä, jotka mahdollistavat korkealaatuisen äänentoiston erilaisissa tapahtumissa, kuten seminaareissa, juhlatilaisuuksissa ja esityksissä.

”DESKin tuomat ratkaisuehdotukset olivat ajankohtaisia ja vielä enemmän kallella tulevaan. Haluttiin panostaa teknologi ratkaisuihin, joita markkinoilla ei vielä ole nähty”, Mika toteaa.

Käyttäjäystävällinen ja saumaton teknologiainfrastruktuuri

Ratkaisuissamme on otettu huomioon käyttäjien erilaiset tarpeet ja osaamistasot. Tämä näkyy selkeästi Hobo Hotelin teknologiainfrastruktuurissa, joka on suunniteltu mahdollisimman intuitiiviseksi ja suoraviivaiseksi käyttää.

“Ratkaisukeskeinen asenne ja avoimuus oli avainasemassa projektin onnistumisen kannalta. Toivon, että pystymme pitämään saman keskusteluyhteyden myös tulevaisuudessa ja DESK tarjoamaan meille uusia ideoita ja ratkaisuja tilojemme kehittämiseksi. Olemalla aina askeleen edellä muista, pystymme palvelemaan myös meidän asiakkaitamme paremmin”, Mika kuvaa yhteistyötä ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Yhteistyömme Hobon kanssa jatkuu, ja kehitämme yhä ennakkoluulottomampia ja innovatiivisempia AV-ratkaisuja, jotka varmistavat, että omaleimainen Hobo pysyy hotellialan teknologian edelläkävijänä.