Blogi

ISE 2024 -messut: inspiraatiota ja innovaatioita Barcelonassa

Tammi- helmikuun vaihteessa DESKin tiimi pakkasi laukkunsa ja suuntasi kohti aurinkoista Barcelonaa ISE 2024 -messuille. ISE (Integrated Systems Europe) on audiovisuaalisen alan huipputapahtuma, jossa pääsimme tutustumaan uusimpiin innovaatioihin, tapaamaan asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä tietenkin nauttimaan paikallisesta kulttuurista.

ISE 2024 kokosi yhteen AV-alan uusimmat trendit ja teknologia

ISE 2024 -messut tarjoavat kattavan katsauksen audiovisuaalisen alan tulevaisuuteen, yhdistäen innovatiiviset teknologiat, älykkäät ratkaisut ja arvokkaat verkostoitumismahdollisuudet. Tänä vuonna yksi messujen kirkkaimmista tähdistä oli ultralaajat 21:9 kuvasuhteen näytöt. Nämä näytöt ovat todella mullistamassa etäkokoukset.

Kohtaamisia ja kulttuurielämyksiä

Pääsimme tapaamaan niin uusia kuin pitkäaikaisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Barcelonan kulttuuri ja ruokakulttuuri toivat mukavan tauon messupäivien vilinään ja pääsimmekin nauttimaan intensiivisten päivien jälkeen paikallisesta kulttuurista.

ISE 2024 oli täynnä inspiraatiota ja uusia ideoita, joita odotamme innolla pääsevämme hyödyntämään ja jakamaan teidän kanssanne. Kiitos kaikille, jotka teitte messuista ikimuistoisen kokemuksen.

Katso alta reissuvideomme ISE 2024 -messuilta!