Blogi

Etätyön suosio kasvaa

Etätyö ja etäpalaverit ovat kasvattaneet suosiotaan Suomessa. Useat yritykset sallivat työntekijöilleen mahdollisuuden etätyöskentelypäiviin. Toisaalta myös etäpalavereista on tullut arkea. Listasimme muutaman syyn, miksi teidänkin yrityksessä kannattaisi harkita toimivien etäneuvottelulaitteiden hankkimista:

  • Etäpalaveri ovat tehokkaita. Sen sijaan, että usea ihminen ajaisi paikasta A paikkaan B, voidaan siirtymäaika käyttää työskentelyyn.
  • Monen toimipisteen yhteiset palaverit tai henkilöstöinfot sujuvat näppärästi etäpalavereina. Yhteisöllisyys kasvaa.
  • Voit vaikuttaa yrityksenne hiilijalanjälkeen tehokkaasti. Karsimalla turhat siirtymistä vaativat palaverit, voitte pienentää hiilijalanjälkeä tuntuvasti.
  • Etätyön tai etäpalaverin avulla saadaan näin virusaikaan pienennettyä pöpöjen leviämisriskiä.

Viime vuoden aikana olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme ja olemme löytäneet yhteistyökumppaneiltamme erinomaisia ratkaisuja, joiden avulla pystymme luomaan aidosti helppokäyttöisiä neuvotteluhuoneita etäneuvottelujärjestelmillä.

Näiden palveluiden avulla kokousten aloittaminen ja esitysten esittäminen on nyt todella helppoa. Neuvottelulaite varataan käyttöön samalla kalenterivarauksella kuin neuvotteluhuone. Teams-kokouksen aloittaminen, ihmisten mukaan kutsuminen ja kokousmateriaalien jakaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa.

Tuotamme toimivat kokonaisratkaisut yhteistyökumppanimme kanssa niin, että saatte kokonaispalvelun valmiiksi omiin laitteisiinne asennettuna, jolloin palvelun käyttöönotto on helppoa ja sujuvaa.

Laitteet ovat myös Microsoft Teams yhteensopivia. Tulemme jatkossa panostamaan yhä enemmän virtuaalineuvottelu- ja collaboraatio-ratkaisuihin sillä haluamme tarjota asiakkaillemme ympäristöä ja työaikaa säästäviä neuvotteluratkaisuja unohtamatta sujuvaa käyttäjäkokemusta.