Blogi

Elmo Väisäsestä DESKin toimitusjohtaja

DESK haluaa panostaa merkittävästi myyntiin, uusiin tuoteryhmiin ja palveluihin. Isona osana tätä kasvustrategiaamme on Elmo Väisäsen rekrytointi toimitusjohtajan rooliin. Elmo aloittaa DESKin toimitusjohtajana 1.1.2021.

Lars Furuholm jatkaa DESKin hallituksen puheenjohtajana ja hänen vastuualueenaan tulee säilymään yrityksen taloushallinnon tehtävät.

”Olen erittäin tyytyväinen onnistuneeseen rekrytointiimme, jonka myötä iskukykymme paranee merkittävästi. Elmon arvostettu ammattitaito antaa meille entistäkin luottavaisemman näkymän tulevaisuuteemme. Olen varma, että nyt meillä on kaikki tarvittava osaaminen, jotta kykenemme palvelemaan ihan jokaista yritystä ja yhteisöä vaativimpienkin esitystekniikan kokonaisuuksien suunnittelussa, myynnissä ja ylläpidossa.”, iloitsee DESKin nykyinen toimitusjohtaja Lars Furuholm.

”Pohdimme päivittäin uusien tuotteiden ja palveluiden sopivuutta valikoimaamme. Näemme työskentelytapojen ja -olosuhteiden muutoksen toisaalta haasteena, mutta ennen kaikkea mahdollisuutena kasvattaa liiketoimintaamme.”, Furuholm jatkaa.

Espoossa 5.10.2020

DESK Peaknet Oy

Lisätietoja:

Lars Furuholm
hallituksen puheenjohtaja
Puh. 0400 409 000

Elmo Väisänen
Puh. 044 777 6100