Blogi

DESKin asiakastiedote

DESKin vuosi 2019 oli hyvä ja liikevaihtomme sekä liiketuloksemme kasvoivat hieman. Myymiemme laitteiden volyymi kasvoi merkittävästi, erityisesti suurien LCD -näyttöjen kohdalla. Toisaalta jopa 25 prosenttia laskeneet hinnat hillitsivät liikevaihtomme kasvua.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen viime vuoden suoritteeseemme ja erityisen kiitollinen olen DESKiläisten tekemästä hyvästä työstä uusien asiakkaiden hankinnassa ja uusien palveluiden toteuttamisesta asiakkaillemme.

Kuluvan vuoden ensimmäisellä kvartaalilla menestyimme erinomaisesti liikevaihtomme kasvaessa 74 % edellisen vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna. Koronaviruksen vaikutukset tulevat vaikuttamaan toimintaamme ainakin loppuvuoden ajan. Muun muassa jo sovittuja toimituksia on siirretty keväältä alkusyksyyn.

Käsitykseni mukaan koronan aikana opimme kaikki yhä paremmin hyödyntämään verkkoneuvotteluja, jolloin niistä muodostuu uusi ”normaali” työskentelymalli ja ne samalla mahdollistavat jopa totuttua tehokkaamman ja vähemmän ympäristöä rasittavan tavan toimia. Verkkoneuvottelujen, kuten esimerkiksi Teams-palavereiden, sujuvoittamiseksi meillä on tarjota asiakkaillemme laaja valikoima apuvälineitä kuten web-kameroita ja headsettejä.

Koronan jälkeiseen aikaan meille kaikille jää paljon tehtävää, kun nyt patoutunutta kysyntää aletaan purkamaan. Me DESKissä olemme jo ennakoineet tämän ja tehneet  toimenpiteitä, joiden avulla voimme huolehtia asiakkaidemme tarpeista tämän pandemian aikana ja olemme myös siten toimintavalmiina kun pandemia väistyy.

Vahvan rahoitusasemamme johdosta voimmekin luottavaisesti suunnitella tulevaisuuttamme ja  kykyämme selviytyä meitä kaikkia koskettavan vaikean tilanteen yli. Kaikki DESKiläiset jatkavat tehtävissään normaaliin tapaansa ja meillä ei toistaiseksi ole tarvetta lomautuksiin. Uskomme  ja panostamme tulevaisuuteen!

Toivomme sinun ottavan  meihin yhteyttä, jos voimme mahdollisesti olla avuksi.

Yhteistyöterveisin

DESK Peaknet Oy

Lars Furuholm
toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja