Blogi

DESK paransi tulostaan ja rekrytoi uutta myyntivoimaa

Koronapandemiasta huolimatta DESK on tehnyt huomattavan tulosparannuksen tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Yrityksemme liikevaihto kasvoi 22% ja tulos oli 9,5 % liikevaihdosta.

Vaikka loppuvuoden näkymä on varsin usvainen, uskomme että meidän kannattaa jatkaa palvelumyyntimme kehittämistä sekä tuote- ja palvelumyyntimme valikoiman laajentamista. Lisäksi aiomme rekrytoida lisää myyntivoimaa uusasiakashankintaan. Uskon löytäväni pari esitystekniikan ammattilaista DESKin joukkueeseen vielä tulevan syksyn aikana.

Koronapandemia on pakottanut meidät ajattelemaan työnteon mallin uudelleen. Uudet työn tekemisen tavat vaikuttavat merkittävästi myös yritysten toimitiloihin. Monessa organisaatiossa HR- ja kiinteistöosastot pohtivat kuumeisesti, miten toimistotyöt voidaan jatkossakin tehdä tehokkaasti ja turvallisesti. Erityisesti suurien avokonttoreiden ja neuvotteluhuoneiden hygieniaa arvioidaan kriittisesti ja tämä voi johtaa mittaviinkin uudelleen järjestelyihin, jotka vaikuttavat myös siihen, millaista esitystekniikkaa ja kalusteita tarvitaan vaikkapa Teams-palavereita varten tarkoitettuihin kokoustiloihin.

Me DESKiläiset haluamme tarjota osaamistamme asiakkaidemme käyttöön jo siinä vaiheessa, kun muutostarpeita ryhdytään pohtimaan. Kysykää rohkeasti asiantuntijoitamme mukaan suunnittelemaan!

Toivon syksyn tuovan meille kaikille positiivisia uutisia, jotta voimme luottavaisin mielin katsoa tulevaisuuteen!

Elokuisin terveisin

Lars Furuholm

DESKin toimitusjohtaja ja hallituksen pj.