Ajankohtaista

Ajankohtaista blogi

Etätyöstä tuli uusi normaali – työergonomiasta ei silti tarvitse tinkiä

Kotoa käsin työskennellessä on tärkeää kiinnittää huomiota hyvään työergonomiaan. Upottavaa sohvaa tai ruokapöydän tuoleja ei ole suunniteltu pitkiä työpäiviä varten.

Lue lisää

Etätyöskentely haastaa ergonomian

Otimme DESKillä tänä syksynä myyntiin kaksi ketterää ja liikuteltavaa kalustetta, jotka molemmat soveltuvat joko kotitoimistolle käytettäväksi tai helposti muokattaviksi ja liikuteltaviksi väliaikaisiksi ratkaisuiksi toimistotiloihin.

Lue lisää

Oletko etsimämme uusasiakashankkija?

Pohditko mistä saisit arvokasta työkokemusta tai etsitkö uusia haasteita? Etsitkö osa-aikaista työtä, josta saat hyvää palkkaa ja jossa on joustavat työajat? Etsimme nyt myynnillisestä työstä innostunutta uusasiakashankkijaa tiimiimme!

Lue lisää

Elmo Väisäsestä DESKin toimitusjohtaja

DESK haluaa panostaa merkittävästi myyntiin, uusiin tuoteryhmiin ja palveluihin. Isona osana tätä kasvustrategiaamme on Elmo Väisäsen rekrytointi toimitusjohtajan rooliin. Elmo aloittaa DESKin toimitusjohtajana 1.1.2021.

Lue lisää

DESK paransi tulostaan ja rekrytoi uutta myyntivoimaa

Koronapandemiasta huolimatta DESK on tehnyt huomattavan tulosparannuksen tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Yrityksemme liikevaihto kasvoi 22% ja tulos oli 9,5 % liikevaihdosta.

Lue lisää

Neukkari kuntoon kesäkampanjahinnoin!

Kesän jälkeen alkaa paluu arkeen usealla toimistolla, mutta yhä edelleen tullaan tarvitsemaan vaihtoehtoja kasvokkain tapaamisille. Nyt kun toimistoilla on hiljaista, on hyvä aika varmistaa, että tekniikka ja laitteet ovat kunnossa!

Lue lisää

DESKin asiakastiedote

DESKin vuosi 2019 oli hyvä ja liikevaihtomme sekä liiketuloksemme kasvoivat hieman. Myymiemme laitteiden volyymi kasvoi merkittävästi, erityisesti suurien LCD -näyttöjen kohdalla. Toisaalta jopa 25 prosenttia laskeneet hinnat hillitsivät liikevaihtomme kasvua.

Lue lisää

Etätyön suosio kasvaa

Etätyö ja etäpalaverit ovat kasvattaneet suosiotaan Suomessa. Useat yritykset sallivat työntekijöilleen mahdollisuuden etätyöskentelypäiviin. Toisaalta myös etäpalavereista on tullut arkea. Listasimme muutaman syyn, miksi teidänkin yrityksessä kannattaisi harkita toimivien etäneuvottelulaitteiden hankkimista:

Lue lisää

Deskin omistus yhä vahvemmin avainhenkilöille

Teimme viime marraskuussa osakekaupan, jossa Helsingin GSM-Palvelut Oy myi omistusosuutensa DESK Peaknet Oy:stä Matti Väisäselle ja Lars Furuholmille.

Lue lisää