Oletko etsimämme uusasiakashankkija?

Pohditko mistä saisit arvokasta työkokemusta tai etsitkö uusia haasteita? Etsitkö osa-aikaista työtä, josta saat hyvää palkkaa ja jossa on joustavat työajat? Etsimme nyt kaltaistasi myynnillisestä työstä innostunutta uusasiakashankkijaa tiimiimme!

Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtävään ja saat tueksesi osaavan ja kannustavan asiantuntijatiimin. Palkkaus on reilu ja perustuu sovittuihin myyntitapaamisiin, joten voit vaikuttaa merkittävästi omaan ansiotasoosi. Voit työskennellä kotoa käsin ja saat myös vapaasti määritellä työajan puitteissa (ma-pe 8-17 välillä) oman työskentelyrytmisi. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Kiinnostuitko? Laita avoin hakemus ja cv:si tulemaan heti, työ alkaa kun sopiva henkilö on löytynyt!

Hakemukset: lars.furuholm@desk.fi