Kiitos kuluneesta vuodesta! 

Tervehdys meiltä DESKistä. Kulunut vuosi on ollut meille mielenkiintoinen ja menestyksekäs. Olemme saaneet tänä vuonna useita uusia asiakkaita, joita haluan kiittää meitä kohtaan osoitetusta luottamuksesta.

Kaikki me tiedämme, että uusien asiakkaiden hankkiminen on aina kovan työn takana, mutta uusasiakashankintaa helpottaa merkittävästi aikaisemmin luotujen asiakassuhteiden huolellinen ylläpito ja kunnioittaminen.

Luottamukseen perustuvan asiakaslähtöisen toiminnan avulla voi kaltaisemme palveluorganisaatio oppia asiakkailtaan jatkuvasti uutta ja kehittyä yhä paremmin asiakkaan tarpeita ymmärtäväksi. Tulemme jatkossakin kehittämään toimintaamme niin, etä keskitymme ratkaisemaan teidän tarpeitanne tarjoamalla kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten soveltuvia laitteita ja käyttöjärjestelmiä.

Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja aina laitetoimituksista jatkuvaan ylläpitoon asiakkaille kustannustehokkaimmalla tavalla. Haastamme rohkeasti kilpailijoidemme vaihtoehdot. Emme pyri myymään mahdollisimman paljon vaan ammattitaidollamme valitsemme tarjouksiimme sopivimmat ja helppokäyttöiset laitteet.

Usein on myös niin, ettei halvimmalta vaikuttava vaihtoehto ole muutaman vuoden tähtäimellä  se edullisin vaihtoehto. Kehotankin aina arvioimaan eri vaihtoehtoja ja laatimaan av-laitteita hankittaessa kustannus/hyötylaskelmat vähintään kolmen vuoden ajanjaksolle.

Onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi täytyy myös löytyä osaavat henkilöt huolehtimaan sovitut laitetoimitukset täsmällisesti. Uskallankin väittää, että meillä DESKissä työskentelee sitoutuneita ja ammattitaitoisia ihmisiä, joille juuri tällainen asiakastyytyväisyys on kunnia-asia.

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja kumppaneillemme kuluneesta vuodesta ja oikein rauhallista joulua sekä menestyksellistä uutta vuotta!

Lars Furuholm
DESK Peaknet Oy
toimitusjohtaja