DESK syyskuulumisia

Iloksemme voimme todeta, että uusien palveluidemme myynti on kuluvana vuonna kehittynyt suotuisasti. Asiakkaitamme on erityisesti kiinnostanut neuvotteluhuoneiden esitystekniikkalaitteiden ylläpitopalvelu. Kokonaisvaltainen ratkaisumme huolehtii siitä, että laitteet ovat helppokäyttöisiä ja ne ovat aina käyttökunnossa.

Laajensimme palveluvalikoimaamme

 

Kevään ja kesän aikana olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme ja olemme löytäneet yhteistyökumppaniltamme Lenovolta erinomaisen ratkaisun, jonka avulla pystymme luomaan aidosti helppokäyttöisen neuvotteluhuoneen etäneuvottelujärjestelmällä. Tämän palvelun avulla kokousten aloittaminen ja esitysten esittäminen on nyt todella helppoa. Neuvottelulaite varataan käyttöön samalla kalenterivarauksella kuin neuvotteluhuone. Skype-kokouksen aloittaminen, ihmisten mukaan kutsuminen ja kokousmateriaalien jakaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa.

Tuotamme toimivat kokonaisratkaisut yhteistyökumppanimme kanssa niin, että saatte kokonaispalvelun valmiiksi omiin laitteisiinne asennettuna, jolloin palvelun käyttöönotto on helppoa ja sujuvaa.

Lenovo HUB 500 laite on myös Microsoft Teams yhteensopiva. Nämäkin laitteet kannattaa liittää ylläpitopalveluumme, jolloin voimme tehdä niihin mahdollisesti tarvittavia asetusmuutoksia etähallintamme avulla. Tulemme jatkossa panostamaan yhä enemmän virtuaalineuvottelu- ja collaboraatio-ratkaisuihin sillä haluamme tarjota asiakkaillemme ympäristöä ja työaikaa säästäviä neuvotteluratkaisuja unohtamatta sujuvaa käyttäjäkokemusta.

Kysy lisää myynnistämme ja varaa aika esittelyyn!