Onnistuneen kokouksen resepti

Olet varmasti istunut kokouksissa, joiden aloittaminen viivästyy, koska tekniikka on vaikeasti hallittavaa, erilaiset koneet ja laitteet eivät tue ja tunnista toisiaan ja tiedostojen jakaminen tökkii. Tunnistamme vähintään 10 teknistä kohtaa, missä kokouskokemus voi mennä pieleen. Onneksi tähän ongelmaan on olemassa ratkaisuja. Olemme löytäneet yhteistyökumppaniltamme Lenovolta erinomaisen ratkaisun, jonka avulla pystymme luomaan aidosti helppokäyttöisen neuvotteluhuoneen etäneuvottelujärjestelmällä. Tämän palvelun avulla kokousten aloittaminen ja esitysten esittäminen on nyt todella helppoa. Neuvottelulaite varataan käyttöön samalla kalenterivarauksella kuin neuvotteluhuone. Skype-kokouksen aloittaminen, ihmisten mukaan kutsuminen ja kokousmateriaalien jakaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa.

Varaa meiltä esittelyaika vielä ennen kesälomia, niin syksyn sujuvat etäpalaverit ovat taattuja. Tuotamme toimivat kokonaisratkaisut yhteistyökumppanimme kanssa niin, että saatte kokonaispalvelun valmiiksi omiin laitteisiinne asennettuna, jolloin palvelun käyttöönotto on helppoa ja sujuvaa.

Kysy lisää – tulemme mielellämme kartoittamaan tilanteen!