Väisänen vaihtuu Väisäseen

DESKin pitkäaikainen myyntijohtaja Elmo Väisänen siirtyy uusiin haasteisiin toukokuun alussa.

DESKin pitkäaikainen myyntijohtaja Elmo Väisänen siirtyi uusiin haasteisiin toukokuun alussa. DESKiläiset kiittävät lämpimästi Elmoa kuluneista vuosista ja hienosta työstä, mitä hän on yrityksessä tehnyt vuodesta 2014 lähtien. Muutos on aina mahdollisuus ja niin myös DESKillä asia nähdään. Ykkösketjun Väisänen antaa pelipaitansa toiselle Väisäselle, kun DESK:in palvelumyynnin johtajana aloittaa 27.5. Matti Väisänen.

Matti siirtyy DESKin joukkueeseen Finavian palvelupäällikön tehtävästä, jossa on ollut hallinnoimassa ja kehittämässä lentokenttien lähtöselvitysalustojen palveluita. Sitä ennen hän oli pitkään YIT:llä erilaisissa tehtävissä,  joista viimeisimmäksi palvelupäällikön tehtävässä, jossa hänen vastuullaan oli toimistojen ja työmaiden IT- ja AV-infrastruktuurin toimittaminen palveluna sekä IOT-kehitys.

Koulutukseltaan Matti on tietotekniikan insinööri. Vapaa-ajalla Matti on mukana Nurmijärven VPK:n  toiminnassa. Lisäksi vapaa-aikaan kuuluu vanhojen autojen rakentaminen ja omakotitalon kunnostustyöt.

Matti odottaa innokkaasti siirtymistä uuteen tehtävään: ”Olen pitkään tehnyt yhteistyötä Deskin ammattilaisten kanssa asiakkaana ja aina kiinnittänyt huomiota Deskin poikkeukselliseen kykyyn vastata asiakkaan tarpeisiin. Olen innoissani päästessäni mukaan tuottamaan huippulaadukasta palvelua tavalla, joka saa Deskin erottumaan edukseen kilpailijoistaan.”

DESKin toimitusjohtaja Lars Furuholm odottaa innolla yhteistyötä Matin kanssa. ”Uskon että Matti tuo meille tullessaan uudenlaista osaamista ja näkemystä ja jatkaa hienoa työtä, mitä olemme tehneet palveluiden tuotteistamisen parissa. Hän on todellinen vahvistus.”

Matti Väisänen
Palvelumyynnin johtaja
matti.vaisanen@desk.fi
0400 455 808