YETITABLET – television kokoinen Android-tabletti

DESKin tuotevalikoima on laajentunut maailman ensimmäisellä täysiverisellä Android-jättitabletilla.

DESKin tuotevalikoima on laajentunut maailman ensimmäisellä täysiverisellä Android-jättitabletilla, Yetitabletilla.

– Olemme kerryttäneet asiantuntemusta infonäyttöjen hyödyntämisestä asiakkaidemme liiketoiminnassa jo usean vuoden ajan. Jättitabletti on odotettu seuraava askel. Huipputarkka 4K-kosketusnäyttö laajentaa suuren näytön käyttömahdollisuuksia vielä entisestään, kertoo DESKillä tuotekategoriasta vastaava tuote- ja myyntipäällikkö Elmo Väisänen.

Runsaasti sovelluksia ja käyttötarkoituksia

Yetitablet sopii monipuolisuutensa vuoksi moneen eri käyttötarkoitukseen. Tablettia voidaan käyttää esimerkiksi rakennustyömaalla piirustusten katsomiseen, kirjastoissa lehtien lukuun, hoiva- ja palvelukodeissa viriketoimintaan ja omaisviestintään, toimistoissa videoneuvotteluihin sekä kouluissa lukuisten opetussovellusten avulla oppimiseen.

Jos osaa käyttää tablettia, osaa käyttää myös jättitablettia

Yetitablet on helppokäyttöinen ja intuitiivinen: tabletteihin ja älypuhelimiin tottuneet osaavat käyttää laitetta välittömästi. Erinomaisen käyttökokemuksen lisäksi Yetitabletin selkeitä etuja ovat nopeus, pitkäikäisyys, laaja sisältövalikoima, helposti muokattavan ulkonäkö sekä kustannustehokkuus. Yetitabletteja on saatavissa kuudessa eri koossa. Pienin jättitabletti on 27- ja suurin 98-tuumainen.

Yetitablet on kehitetty Suomessa Kuori Oy:n toimesta.

Pyydä tarjous!

Lisätiedot:
Elmo Väisänen, tuote- ja myyntipäällikkö, 020 744 3203, elmo.vaisanen@desk.fi